Katsojille tietoa

Kilpailupaikan osoite

Vanha Maantie 237, 38950 Honkajoki

Lipunmyynti

Lipunmyynti tapahtuu ennakkoon edullisemmin osoitteessa tiketti.fi.

Edullisempi ennakkohinta 30,00 € / hlö on voimassa perjantaihin 16.6.2023 klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen hinta on 35,00 € / hlö maksutavasta riippumatta. Myynnissä on vain kahden päivän lippuja.

Suosittelemme lämpimästi oman pääsylippusi hankintaa Tiketin kautta, liput ovat myynnissä Tiketissä myös tapahtuman aikana, mikäli ennakkolipunmyynnistä on jäänyt lippuja myymättä.

Ennakkoon ostetun lipun vaihtaminen rannekkeeksi

Lipunmyyntiportilla on kaksi jonoa. Oikealla puolella jonottavat käteisellä ja kortilla paikan päällä lippunsa hankkivat (mikäli ennakkolipunmyynnistä on lippuja jäljellä) ja vasemmalla ovat ennakkolipun hankkineet, joiden lippu vaihdetaan rannekkeeksi. Ranteessa kiinni oleva ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä lauantaina 17.6.2023 että sunnuntaina 18.6.2023.

Yleisöportit

Yleisöportit aukeavat lauantaina 17.6.2023 klo 13:30 ja sunnuntaina 18.6.2023 klo 10:00. Saavuthan hyvissä ajoin, jonoja saattaa ajoittain kertyä lipunmyyntiin sekä pysäköintiin.

Pysäköinti

Autot pysäköidään pysäköintialueelle lipunmyynnin jälkeen. Henkilökunnan ohjeita on noudatettava pysäköinnissä.

Majoitus varikolla

Varikolla on lupa myös yöpyä (asuntoautolla, asuntovaunulla, retkeilyautolla, teltalla tms). Yöpymismaksu on 30,00 € / yö / autokunta (sisältää myös sähkön, suihkun sekä saunan käytön ja lisäksi asuntoautoille septitankin tyhjennyspaikan sekä veden täyttöpisteen), joka maksetaan käteisellä paikan päällä radan edustajalle. Noudatathan radan henkilökunnan ohjeita mukisematta, kiitos.

Radan lähellä on useita majoitusvaihtoehtoja, esimerkiksi Kankaanpäässä Sport Hotel Kantri, Hotelli Pesti tai Finlandia Hotel Lumiainen.

Suihkut & WC

Alueelta löytyy wc-tilat sekä bajamajoja. Alueella on suihkut sekä saunat majoittujille.

VIP-katsomo

Alueella on VIP-katsomo anniskelualueella, VIP-liput myynnissä Tiketti.fi .

Hinta 50,00 € / kpl

Sisältää parhaimman katselualueen, omat ravintolapalvelut (sekä alkoholi- että ruokamyynti), omat Premium WC:t. VIP-alueen ikäraja on 18v.

Polttoaine

Kilpailupaikalta ei ole mahdollista saada polttoainetta. Lähin huoltoasema ST1, Pohjanmaantie 99, 38950 HONKAJOKI.

Alueen muut huoltoasemat löytyvät kätevimmin www.polttoaine.net sivuilta.

Ensiapu

Kilpailupäivän aikana paikalla on ensivaste yksikkö, johon saa yhteyden esimerkiksi kohtaamalla tai kilpailutoimistosta. Ensivasteyksikkö päivystää varikon välittömässä läheisyydessä.

Kaupat

Lähin kauppa on K-Market Honkajoki, joka sijaitsee osoitteessa Karviantie 2, 38950 Honkajoki

Pankkiautomaatti

Lähin pankkiautomaatti sijaitsee osoitteessa Porhontie 1, 38950 Honkajoki

Apteekki

Lähin apteekki sijaitsee osoitteessa Porhontie 1, 38950 Honkajoki

Ravintolat

Radan kahvila palvelee koko tapahtuman ajan, tarjolla on pikkupurtavaa sekä mm. makkaraperunoita. Alueella on myös makkaramyynti, laku- ja pehmismyynti.

Anniskelu

Omien alkoholijuomien anniskelu tapahtuma-aikana on kielletty. Alueella on anniskelualue VIP-katsomon yhteydessä, ikäraja 18 vuotta.

Lasipullojen tuonti tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kiellettyä.

Tupakointi

Alueella tupakointi on sallittu vain merkityillä alueilla. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa kenet tahansa alueelta, mikäli hän tupakoi muualla kuin merkityillä alueilla. Sähkösavukkeen käyttäminen lasketaan myös tupakoinniksi. Tupakointikielto koskee myös kilpailijoiden omia varikkopilttuita.

Katsomo-alueilla tupakointi on ehdottomasti kiellettyä.

Sateenvarjot

Sateen sattuessa toivomme, että käytät sadeviittaa tai vastaavaa, sillä sateenvarjon käyttäminen katsomossa estää muiden katsojien näkymää suoritusalueelle.

Invapysäköinti

Pysköintialueella on merkittyjä invapyköintipaikkoja, joihin saa pysäköidä, mikäli autossa on invapysäköintiin oikeuttava lupa.

Esteettömyys

Alue on osittain esteetön. Alueella on erillinen invakatsomo, saattaja (yksi henkilö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan asiakkaan mukana maksutta tapahtumaan EU:n vammaiskortilla.

Vesipiste

Omat muoviset vesipullot voi täyttää radan huoltorakennuksessa.

Alle 12-vuotiaat

Alle 12-vuotiaat saavat osallistua tapahtumaan huoltajan valvonnassa ilman eri veloitusta. Tapahtuma on ajoittain hyvin äänekäs, omien kuulosuojainten käyttöä suositellaan.

Kilpailutoimistossa on myynnissä kertakäyttöisiä korvatulppia hintaan 2,00 € / pari

Lemmikit

Emme suosittele lemmikkien tuomista mukaan alueelle.

Median akkreditointi

Tiimin omien valokuvaajien pitää myös akkreditoitua ennakkoon täyttämällä akkreditointilomake osoitteessa www.driftsm.fi/media viimeistään 9.6.2023 mennessä. Tiimin oma valokuvaaja tulee myös akkreditoitua ennakkoon.

Lisätietoja

Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja voit kysellä täyttämällä lomakkeen osoitteessa driftsm.fi/yhteystiedot

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close