Hyvinkää

PIKALINKIT: Aikataulu · Liput · Tapahtuma-alue · Shuttlebus · Pysäköinti · Paraati · Viralliset jatkot · Livestream · Hyvä tietää · Median akkreditointi · Ilmoitustaulu

Drift SM -sarjan vuoden 2023 toinen osakilpailu ajetaan Hyvinkään Vauhtipuistossa 14-15.7.2023.

Juuri valmistunut Hyvinkään Vauhtipuiston uusi asfalttirata tarjoaa kilpailulle hulppeat puitteet, kun Suomen kovimmat kuljettajat saapuvat kilpailemaan Drift SM -sarjan pisteistä. Hyvinkään Vauhtipuisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Hyvinkään keskustan tuntumassa vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Paikka katsomossa kannattaa varmistaa ajoissa, sillä lippukauppa käy jo todella kuumana!

Kilpailu käydään kahdessa luokassa, kun areenalle kurvailevat niin SM Pro2- kuin myös SM Pro -luokan kuljettajat. Luvassa on erinomaisen viihdyttävää ja tasokasta kamppailua, sillä jo ensimmäinen sarjan osakilpailu osoitti sen, että myös SM Pro2 -luokassa kilpailu on ennen näkemättömän kovaa!

Alta löydät kaikki tapahtuman lisätiedot. Nähdään Vauhtipuistossa!


Aikataulu

Perjantai 14.7.

Kello 13:30Yleisöportit avautuvat
Kello 14:00SM Pro2 -luokan lajittelut
Kello 17:00SM Pro -luokan lajittelut
noin Kello 20:00-21:30Kilpa-autoja ja kuljettajia Hyvinkään torilla

Lauantai 15.7.

Kello 10:00Yleisöportit avautuvat
Kello 10:30SM Pro2 -luokan Top32-kaavio
Kello 12:15SM Pro2 -luokan Top16-kuljettajaesittely radalla
Kello 12:30SM Pro2 -luokan Top16-kaavio
Kello 14:30SM Pro2 -luokan palkintojenjako podiumilla
Kello 14:30SM Pro -luokan harjoitukset
Kello 16:00SM Pro -luokan Top32-kuljettajaesittely radalla
Kello 16:30SM Pro -luokan Top32-kaavio
Noin kello 19:00SM Pro -luokan palkintojen jako podiumilla

Kuljettajien aikataulu löytyy viralliselta ilmoitustaululta. Pysäköintialueiden aukioloajat löydät täältä!


Liput

Ennakkolippu maksaa 30,00 euroa, ja sama lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä perjantaina että lauantaina. Mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennakkoon, saa lippuja portilta hintaan 35,00 euroa. Maksuvälineenä portilla suosittelemme maksukorttia, mutta myös käteinen kelpaa!

VIP-lipun hinta on 95,00 euroa. VIP-lipulla pääset lauantaina omaan osittain katettuun katsomoon, käytössä on screeni, josta näet kaikki radan tapahtumat, sekä oma anniskelupiste. Lisäksi lipulla saat lauantaina lämpimän ruuan sekä kaksi kylmää juomaa. VIP-lipun ostaneille on myös oma pysäköintialue aivan VIP-alueen välittömässä läheisyydessä. Perjantaina pääset VIP-lipulla nauttimaan kisatunnelmasta normaalin lipun tavoin!

VIP-liput ovat K-18 ja ne myydään vain ennakkoon Tiketissä · Ennakkolippujen myynti päättyy 13.7.2023 klo 23:59

Tästä pääset ostamaan omat pääsylippusi!

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman sisäänkäynneillä.


Tapahtuma-alue

Alta löydät tapahtuma-alueen kartan.


Shuttlebus

Hyvinkään rautatieaseman ja tapahtuma-alueen välillä liikennöi Hyvinkään Liikenteen shuttlebus, joka kyyditsee tapahtumavieraita molempiin suuntiin tapahtuman aukioloaikoina. Shuttlebus lähdöt reitin molemmista päistä noin 15 minuutin välein non-stop. Tapahtuman päätyttyä bussit liikennöivät molempina päivinä kaikki halukkaat pois tapahtuma-alueelta.

HUOM! Viimeinen shuttlebus-vuoro starttaa Vauhtipuistolta rautatieasemalle klo 20:00.

Reitin varrella on mahdollista jäädä pois Hyvinkään uuden kirkon tai Jussintorin kohdalla, josta lyhyt matka tapahtuman virallisille jatkoille Suomi Live tapahtumaan Villatehtaalle.

Voit hypätä bussin kyytiin Hyvinkään rautatieasemalta ja tapahtuman pääporteilta. Liput voit ostaa ennakkoon klikkaamalla tästä tai bussista käteisellä tai maksukortilla. Yhdellä lipulla voit käyttää shuttlebussia koko tapahtuman ajan rajattomasti!


Pysäköinti

Pysäköintipaikkoja tapahtumavieraille Vauhtipuiston alueella!

Pysäköintialueiden aukioloajat 14.7.

Kello 12:30Pysäköintialue 1 avautuu
Kello 13:30Pysäköintialue 2 avautuu

Pysäköintialueiden aukioloajat 15.7.

Kello 9:00Pysäköintialue 1 avautuu
Kello 10:00Pysäköintialue 2 avautuu

Ajo pysäköintialueelle 1 tapahtuu osoitteesta Hikiäntie 1507, 05820 Hyvinkää, ja se sijaitsee karting-radan puolella. Noudatathan varovaisuutta kun liikut jalan tapahtuman porteille Hikiäntien yli!

Pysäköintialue 2 se sijaitsee puolestaan Vauhtipuiston niin sanotulla takavarikolla. Tälle pysäköintialueelle pääset ajamaan Voimalinjankujan kautta.

VIP-pysäköinti sijaitsee VIP-alueen välittömässä läheisyydessä. VIP-pysäköintiin ajetaan tapahtuman pääportin kautta osoitteesta Hikiäntie 1508, 05820 Hyvinkää. Portilta saat pysäköintiin oikeuttavan tunnuksen autoosi. VIP-pysäköinti on avoinna vain VIP-lipun ennakkoon ostaneille.

Inva-pysäköintiin ajetaan pääporteista, ja inva-katsomo löytyy oheisen kartan paikasta, aivan inva-pysäköinnin vierestä. Inva-katsomo sijaitsee katsomovallin päällä, joten huomioithan että pysäköinnin ja katsomon välissä on mäki.

Mikäli tapahtuman pysäköintialueet täyttyvät, suosittelemme pysäköintiä Hyvinkään keskustan alueelle, josta pääset tapahtumaan kätevästi shuttlebussin kyydissä!

Tapahtuman aikana pysäköintialueille on selkeät kyltitykset, ja alueilla on henkilökuntaa ohjaamassa autoja parkkiin, joten seuraathan ohjeita. Huomioithan, että pysäköinti on kielletty sekä Hikiäntien että Voimalinjankujan varressa.


Kilpa-autojen paraati

Kilpa-autojen paraati suuntaa perjantaina kilpailupäivän jälkeen Hyvinkään torille, johon se saapuu noin kello 20:00. Reitti kulkee suorinta tietä Hämeenkatua pitkin Vauhtipuistosta torille, eli kilpa-autoja on mahdollista ihailla myös reitin varella. Torilla kuljettajat tapaavat fanejaan, jakavat nimikirjoituksia ja torin lavalla on luvassa haastatteluja. Tervetuloa ihailemaan Suomen hienoimpia kilpa-autoja ja parhaimpia kuljettajia!


Viralliset jatkot

Tapahtuman viralliset jatkot molempina iltoina Hyvinkään Villatehtaalla Suomi Live -tapahtuman yhteydessä. Esiintymässä muun muassa Happoradio, Samuli Edelman, Teflon Brothers, Mariska ja Mouhous.

Katso tapahtuman lisätiedot ja kaikki loistavat esiintyjät täältä! Suosittelemme lipun ostamista ennakkoon, jotta et jää ilman.

Jatkoille pääset kätevästi suoraan tapahtumasta tapahtuman Shuttle Bus -kyydillä!


Livestream

Tapahtuman laadukas livestream molempina kilpailupäivinä löytyy helposti Moottoriurheilu.tv -Youtube-kanavalta! Mikäli et siis pääse paikan päälle kilpailuista nauttimaan, voit kuitenkin seurata kaikki tapahtumat livenä vaikka kotisohvalta tai mökkilaiturilta!


Hyvä tietää

Katsomot

Katsomoalueilta löytyy niin seisoma- kuin istumakatsomoita. Kaikki pääsyliput ovat numeroimattomia, joten istumapaikkoja ei ole mahdollista varata etukäteen. Alueelle on sallittu tuoda retkituoli, jolla voit istua ja seurata kilpailua mukavasti.

Varikko

Lipun ostaneilla on vapaa pääsy liikkua kilpailun varikolle tapaamaan ja juttelemaan kuljettajien kanssa ja ostamaan esimerkiksi kuljettajien tuotteita.

Majoitus

Tapahtumavieraiden ei ole mahdollista majoittua tapahtuma-alueella. Lähimmät majoituspalveluita tarjoavat yritykset löydät kätevästi esimerkiksi osoitteesta www.booking.com

Ensiapu

Kilpailupäivän aikana paikalla on ensivasteyksikkö, johon saa yhteyden esimerkiksi kohtaamalla tai kilpailutoimistosta. Ensivasteyksikkö päivystää varikon välittömässä läheisyydessä.

Ruokapalvelut

Rata-alueelta löydät erilaisia ruokapisteitä perinteisestä rallimakkarasta erityisen herkulliseen street foodiin. Lisäksi tarjolla on helpoitusta myös makeannälkään niin jäätelön kuin lakunkin muodossa!

Anniskelu

Omien alkoholijuomien tuominen tapahtuma-alueelle on kielletty. Alueella on erilliset anniskelualueet, joiden ikäraja on 18 vuotta.

Lasipullojen tuonti tapahtuma-alueelle on ehdottomasti kiellettyä.

Tupakointi

Alueella tupakointi on sallittu vain merkityillä alueilla. Järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa kenet tahansa alueelta, mikäli hän tupakoi muualla kuin merkityillä alueilla. Sähkösavukkeen käyttäminen lasketaan myös tupakoinniksi. Tupakointikielto koskee myös kilpailijoiden omia varikkopilttuita.

Katsomo-alueilla tupakointi on ehdottomasti kiellettyä.

Sateenvarjot

Sateen sattuessa toivomme, että käytät sadeviittaa tai vastaavaa, sillä sateenvarjon käyttäminen katsomossa estää muiden katsojien näkymää suoritusalueelle.

Esteettömyys

Alue on osittain esteetön. Alueella on erillinen invakatsomo, saattaja (yksi henkilö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan asiakkaan mukana maksutta tapahtumaan EU:n vammaiskortilla.

Vesipiste

Omat muoviset vesipullot voi täyttää tapahtuma-alueelta löytyvistä vesipisteistä.

Alle 12-vuotiaat

Alle 12-vuotiaat saavat osallistua tapahtumaan huoltajan valvonnassa ilman eri veloitusta. Tapahtuma on ajoittain hyvin äänekäs, omien kuulosuojainten käyttöä suositellaan.

Kilpailutoimistossa on myynnissä kertakäyttöisiä korvatulppia hintaan 2,00 € / pari

Lemmikit

Emme suosittele lemmikkien tuomista mukaan alueelle.

Lisätietoja

Mikäli jokin asia jäi vielä askarruttamaan, lisätietoja voit kysellä täyttämällä lomakkeen osoitteessa driftsm.fi/yhteystiedot


Median akkreditointi

Kaikkien kuvaajien pitää akkreditoitua ennakkoon täyttämällä akkreditointilomake osoitteessa www.driftsm.fi/media viimeistään 9.7.2023 mennessä. Myös tiimien omien kuvaajien tulee akkreditoitua ennakkoon.


Virallinen ilmoitustaulu

Tulokset

SM Pro Lajittelun tulos (tulokset ilmoitustaululla 14.7.2023 klo 18:55)

SM Pro Kaavio (tulokset ilmoitustaululla 14.7.2023 klo 18:55)

SM Pro Lopputulos

SM Pro Kaavio ajettu

SM Pro2 Lajittelun tulos (tulokset ilmoitustaululla 14.7.2023 klo 17:31)

SM Pro2 Kaavio (tulokset ilmoitustaululla 14.7.2023 klo 17:31)

SM Pro2 Lopputulos (tulokset ilmoitustaululla 15.7.2023 klo 15:22)

SM Pro2 Kaavio ajettu (tulokset ilmoitustaululla 15.7.2023 klo 15:22)


Tapahtumaa tukemassa


search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close