Drifting SM -osakilpailujen koostelähetykset C Morelta

Driftingin SM-sarjan koosteet C Morelta tällä kaudella! Jokaisesta tämän kauden osakilpailusta tulee MJP Eventsin tuottama kilpailukooste katseltavaksi C Morelle ja koko kauden kruunaa kausikooste, joka julkaistaan syksyllä, kun uudet Suomen mestarit on kruunattu. 

On mahtavaa nähdä, kuinka maailman nopeiten kasvava moottoriurheilulaji raivaa tietään suuren yleisön tietoisuuteen myös Suomessa ja näkyvyyttä lajille saadaan entistä enemmän! Kilpailutapahtumia pystyy siis seuraamaan erittäin kattavasti sekä laadukkaan koko kilpailun kattavan livestreamin että C Moren koostelähetysten kautta. C Moressa esitettävän ensiesityksen jälkeen kilpailukoosteet tulevat katsottavaksi myös Moottoriurheilu TV:n YouTube-kanavalle, jossa tarjolla on paljon muutakin seurattavaa autourheilun ystäville.  

Kuljettajia kehoitamme ilmoittautumaan sarjaan KITI:ssä. Tässä on sponsorineuvotteluihin yksi hyvä kanava lisää, jonka kautta voi luvata näkyvyyttä yhteistyökumppaneille! 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close