Drifting Media Mayhem korkkaa Drift SM -kauden 2023

Drifting Media Mayhem on ensimmäistä kertaa järjestettävä, uudistuneen SM-sarjan kauden avaustapahtuma Himoksella Rolling Rock Circuitilla 26.-27.5.2023. Häämöttävän kesän auringon alla tapahtuma tarjoaa moottoriurheilun iloa koko perheelle. Tule viihtymään varikolla kuljettajien kanssa, nauttimaan ruoasta, juomasta ja menosta tai yllätä ystäväsi tapahtuman VIP-lipuilla. Illan kruunaa iltabileet, joissa esiintyvät mm. Pasi ja Anssi!

Mitä? Kuminkäryinen, driftingintäyteinen ja rento SM-sarjan avaustapahtuma ennen ensimmäistä osakilpailua.

Missä? Ratatapahtuma Rolling Rock Circuit, Himosraitti 2, 42100 Jämsä
Iltabileet Himos Areenalla, Säyryläntie 445, 42100 Jämsä

Milloin? 26.-27.5.2023 Ratatapahtuma perjantaina: klo 16:00-21:00. Lauantaina klo 10:00-21:00. Iltabileet molempina päivinä klo 22:00 – 04:00.

Driftingin SM-sarjan avaa 2023 vuonna Rolling Rock Circuitilla Himoksella järjestettävä Drifting Media Mayhem. Kaksipäiväinen tapahtuma tarjoaa rentoa viihdettä koko perheelle. Katurata on niin SM-sarjan kuin SM-sarjan ulkopuolistenkin kuljettajien vapaassa käytössä perjantaina ja lauantaina ajoharjoitteluun. Lisäksi tapahtumassa järjestetään tiukka ja nopeatempoinen TOP8-kaavio Pro- ja Pro2-luokille. Tapahtumaan on koko perhe tervetullut.

Rolling Rock Events pitää huolen, että alueelta löytyy maittavaa syötävää ja viihdettä yleisölle sekä erillinen VIP-alue ruokineen ja juomineen. Tapahtuma on yleisölle auki perjantaina ja lauantaina.

Kuminkäryisissä ratabileissä Rolling Rock Circuitilla anniskelualueella menosta huolehtii molempina päivinä Anastasija. Himos Areenalla järjestettävissä iltabileissä moottoriurheilujuhlijoita viihdyttää perjantaina DJ Etutukka ja Lord Est, lauantaina DJ Etutukka sekä Pasi ja Anssi. Iltabileet klo 22:00 – 04:00.

Tapahtuman VIP-lippu sisältää mm. VIP-passin sekä pääsyn Drifting Media Mayhem -tapahtumaan ja radan välittömässä läheisyydessä olevalle VIP-alueelle, jossa VIP host, oma sisäänkäynti tapahtumaan omalla narikalla sekä tietenkin oma, laajennetulla juomavalikoimalla oleva anniskelu- ja ruoka-alue. Lippu sisältää yhden pääruoka-annoksen sekä kolme juomaa.

Päiväkohtaiset liput tapahtumaan 10€, VIP-lippu 59€, iltabileliput 22€. Alle 12-vuotiaat tapahtumaan ilmaiseksi. Tapahtuma on yleisölle avoinna perjantaina klo 16:00-21:00 ja launtaina klo 10:00-21:00. Tapahtuman liput ovat myynnissä Tiketti.fi:ssä.

Nopeimmille majoitusvaraajille -20% alennus Himoslomien majoituksesta koodilla ”RRDRIFT23” !

Tervetuloa Himokselle aloittamaan kesä 2023 driftingin parissa!

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close