Finjector ja Drift SM-sarja yhteistyöhön

MKS Autobusiness Oy:n verkkokauppa, Finjector, ja Drifting SM -sarja ovat solmineet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023.

Finjector on tuttu brändi monille autoharrastajille ja drifting laji-ihmisille. Polttoaine- ja sytytysjärjestelmien komponentteihin sekä suutinhuoltoihin erikoistunut yritys on toiminut vahvasti mm. viime viikonloppuna historian ensimmäisenä suomalaisena Drift Masters GP -osakilpailun voittaneen Juha Rintasen taustalla. Vaikka Finjector on erikoistunut polttoaine- ja sytytysjärjestelmiin löytyy verkkokaupasta myös ”perinteisempiä” autovaraosia.

Finjector pyrkii tarjoamaan vain korkealaatuisia tuotteita, edulliseen hintaan. Yritys tuo itse maahan ison osan tuotteista, mutta käytössä on myös kotimaisia hankintakanavia. Esimerkiksi suuttimien jatkoadapterit ja MKS-paineanturit ovat Finjectorin omaa suunnittelua.

Yrityksen asiakaskuntaan kuuluu kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita aina yksityishenkilöistä suuriin yrityksiin. Finjector toimii myös monen yrityksen tuotekehitysosaston tavarantoimittajan roolissa.

Tutustu Finjectorin verkkokauppaan osoitteessa Finjector.com. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Oulunkylän Motorcenterin yhteydessä osoitteessa Isonpellontie 7, 00720 Helsinki.

Teksti: Drifting SM / Viestintä
Kuva: Finjector.com

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close