Muutos Drift SM Honkajoki 2023 -osakilpailun lopputuloksiin

Lajiryhmä on käsitellyt viime viikonloppuna käydyn Drift SM -osakilpailun pronssifinaalin kulkua ja tehnyt päätöksen, jonka perusteella osakilpailun lopputuloksiin tehdään seuraava muutos: Kilpailun kolmannen sijan jakavat Riku Autere ja Tero Lahnakoski.

Kilpailutapahtuman aikana on ilmennyt, että lajisäännön kohtaa 1.8. voidaan tulkita eri tavoin ja tähän tulkintaan perustuen on tulokset julkistettu kilpailutapahtumassa. Käytäntöä tullaan muuttamaan niin, että säännöistä on yksiselitteisesti tulkittavissa, mikäli pariajokaavion aikana otetun viisiminuuttisen aikana autoa ei saa korjattua, tarkoittaa se kilpailijan kilpailun keskeyttämistä.

Onnea kaikille menestyneille!

Lisätietoja antaa:
Lajiyhdyshenkilö Teppo Laukkanen teppo.laukkanen@autourheilu.fi

Teksti: Drifting SM / Viestintä
Kuva: Loudlife Media / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close