Drifting SM 2023 kausikooste lauantaina 4.11.

Syyskuussa päättyneen ja neljä osakilpailua kaudella 2023 käsittäneen Drifting SM -sarjan kausikooste esitetään lauantaina 4. marraskuuta.

Kausikooste sisältää SM Pro -ja SM Pro2 -luokkien parhaimpia paloja kauden jokaisesta neljästä osakilpailusta.

45-minuuttinen kausikooste esitetään lauantaina 4. marraskuuta MTV Sub -kanavalla klo 16 alkaen. Kooste tulee katsottavaksi lauantaina klo 17 heti TV-ensiesityksen jälkeen Moottoriurheilu TV:n YouTube-kanavalle.

Drifting SM kausikooste 2023: Selostaja Arto Leinonen, kommentaattoreina, Juha Vehviläinen, Roland Snellman ja Timo Tolppanen, haastattelut Netta Pekkala. Tuotanto MJP-Events, tekniikka Grassmark Oy, Ohjaus Ville Viitamäki ja Ilari Nisula. Koosteen editointi Eemil Huikuri.

Teksti: Drifting SM / Viestintä
Kuva: Loudlife Media / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close