Drift SM -sarja jatkuu viikonloppuna Hyvinkäällä

Juuri valmistunut Hyvinkään Vauhtipuiston uusi asfalttirata tarjoaa kilpailulle hulppeat puitteet, kun Suomen kovimmat kuljettajat saapuvat kilpailemaan Drift SM -sarjan pisteistä.

Kilpailu käydään kahdessa luokassa, kun areenalle kurvailevat niin SM Pro2- kuin myös SM Pro -luokan kuljettajat. Luvassa on erinomaisen viihdyttävää ja tasokasta kamppailua, sillä jo ensimmäinen sarjan osakilpailu osoitti sen, että myös SM Pro2 -luokassa kilpailu on ennennäkemättömän kovaa!

SM-sarjan osakilpailut ajetaan tällä kaudella kansainvälisellä formaatilla, eli perjantaina ajetaan kilpailun lajittelut ja lauantaina vuorossa on pariajokaaviot.

Pro-luokan kärkipaikalta Hyvinkäälle saapuu viime viikonloppuna Suomen DMEC-kisassa viidenneksi ajanut Lauri Heinonen. Pro2-luokassa pistekärjessä on puolestaan Eetu Kuusinen, joka voitti kauden avauskisan Honkajoella. Katso kaikki SM-sarjan pisteet täältä.

Perjantai 14.7.

Kello 13:30Yleisöportit avautuvat
Kello 14:00SM Pro2 -luokan lajittelut
Kello 17:00SM Pro -luokan lajittelut
noin Kello 20:00-21:30Kilpa-autoja ja kuljettajia Hyvinkään torilla

Lauantai 15.7.

Kello 10:00Yleisöportit avautuvat
Kello 10:30SM Pro2 -luokan Top32-kaavio
Kello 12:15SM Pro2 -luokan Top16-kuljettajaesittely radalla
Kello 12:30SM Pro2 -luokan Top16-kaavio
Kello 14:30SM Pro2 -luokan palkintojenjako podiumilla
Kello 14:30SM Pro -luokan harjoitukset
Kello 16:00SM Pro -luokan Top32-kuljettajaesittely radalla
Kello 16:30SM Pro -luokan Top32-kaavio
Noin kello 19:00SM Pro -luokan palkintojen jako podiumilla

Liput

Ennakkolippu maksaa 30,00 euroa, ja sama lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn sekä perjantaina että lauantaina. Mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennakkoon, saa lippuja portilta hintaan 35,00 euroa. Maksuvälineenä portilla suosittelemme maksukorttia, mutta myös käteinen kelpaa!

VIP-lipun hinta on 95,00 euroa. VIP-lipulla pääset lauantaina omaan osittain katettuun katsomoon, käytössä on screeni, josta näet kaikki radan tapahtumat, sekä oma anniskelupiste. Lisäksi lipulla saat lauantaina lämpimän ruuan sekä kaksi kylmää juomaa. VIP-lipun ostaneille on myös oma pysäköintialue aivan VIP-alueen välittömässä läheisyydessä. Perjantaina pääset VIP-lipulla nauttimaan kisatunnelmasta normaalin lipun tavoin!

Drift SM -sarjan liput myy lippukauppa Tiketti – siirry lippukauppaan tästä.

Aluekartta

Hyvinkään Vauhtipuisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan Hyvinkään keskustan tuntumassa vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Paikka katsomossa kannattaa varmistaa ajoissa, sillä lippukauppa käy jo todella kuumana!

Hyödyllisiä linkkejä:

Tapahtumainfo

Tulosseuranta virallisella ilmoitustaululla.

Pysäköinti

Shuttlebus

Kuva: Loudlife Media / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close